Paste de orez cu porc si ciuperci


O reteta originala cu paste de orez delicioasa si sanatoasa !


Ingrediente: paste de orez, muschiulet de porc, bacon 2 cepe verzi, 150 g ciuperci, 1 ardei galben si 1 rosu, ulei de arahide, sos de soia, miere, busuioc





–         Se curata si se taie in felii 2 cepe verzi, 1 ardei galben si 1 rosu, 150 g ciuperci

–         Se taie un muschi file si o bucata de bacon in felii subtiri

–         Se pune intr-o tigaie ulei de arahide si dupa ce incins se pune ceapa si se lasa 1 min., apoi ciupercile si se lasa inca 3-4 minute amestecand ; se pun si ardeii si se mai lasa 1 minut. Se scoate si se pune tot intr-un castron.

–         Se pun 3 lg ulei de arahide in tigaie. Dupa ce e incins se pune muschiul de porc si se lasa cate 3-4 min. pe fiecare parte si apoi se adauga baconul si se mai lasa 1-2 minute, apoi se pun legumele

–         Se amesteca si se pun 4-5 linguri de sos de soia, 1 lingura de miere si busuioc. Se lasa inca 10-15 minute la foc tare amestecand sa nu se prinda.


Laisser un commentaire